Κυρ. Μητσοτάκης: Η ανάρτηση του για την επενδυτική βαθμίδα της Standard & Poor’s - "Περήφανοι για την αναγνώριση των επιτευγμάτων της χώρας"

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Standad & Poor's, στην επενδυτική βαθμίδα, και ειδικότερα στο ΒΒΒ- από BB+, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση, δηλώνοντας περήφανος για την αναγνώριση των επιτευγμάτων της χώρας.

An important milestone today, as S&P Global Ratings upgrades Greece to investment grade. Proud of the recognition of what

our country has achieved. We are determined to continue our reform agenda, a path that is attracting investment, creating jobs and achieving inclusive growth.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 20, 2023

Συγκεκριμένα έγραψε, "Ένα σημαντικό ορόσημο σήμερα, καθώς η S&P Global Ratings αναβαθμίζει την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα. Είμαστε υπερήφανοι για την αναγνώριση των επιτευγμάτων της χώρας μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη μεταρρυθμιστική μας ατζέντα, μια πορεία που προσελκύει επενδύσεις, δημιουργεί θέσεις εργασίας και επιτυγχάνει ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς".

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, STANDARD & POORS
Keywords
Τυχαία Θέματα