Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπ. Επιτροπής: "Θα δουλέψω με επίκεντρο τον άνθρωπο"

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Στο μεταναστευτικό, η χώρα μας στέκεται όρθια στο όνομα της Ευρώπης. Σε λίγους μήνες η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή θα αναπτύξει φύλακες για την προστασία των συνόρων της. Δείχνει τη βούληση της Ένωσης να φυλάξει επιτέλους τα κοινά μας σύνορα. Η Επιτροπή θα προτείνει νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου.

Όλα τα κράτη θα επιμερίζονται δίκαια τα βάρη και τις πιέσεις. Η Ευρώπη ή θα είναι αλληλέγγυα ή δε θα είναι Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη

και θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες ως Ευρώπη. Με όπλο τους εταίρους της. Η Μόρια μάς πληγώνει βαθιά, αλλά οι φαιδρότητες των μπάρμπεκιου δεν είναι ανεκτές και συμβατές με ένα έθνος που παραδοσιακά ενσωμάτωνε τους πρόσφυγες».

Το Tweet του Μαργαρίτη Σχοινά που δεσμεύεται με σκληρή δουλειά για τα επόμενα 5 χρόνια:

"Τα επόμενα 5 χρόνια δεσμεύομαι να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για μια Ευρώπη που θα έχει ως κέντρο τον άνθρωπο,όχι κάποια απρόσωπα κέντρα αποφάσεων"
Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπ.Επιτροπής για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής μας @MargSchinas #vdLCommission pic.twitter.com/1NGUg1WlRN

— Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαργαρίτης Σχοινάς Αντιπρόεδρος Ευρωπ, Επιτροπής,margaritis schoinas antiproedros evrop, epitropis