Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποιεί: Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από την Κυριακή - Έντονες βροχοπτώσεις & ισχυροί άνεμοι σε 17 περιοχές

17:35 9/2/2024 - Πηγή: Eirinika

Για αλλαγή στο σκηνικό του καιρού κάνει λόγο ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Μέσα από το Facebook του, ο μετεωρολόγος του Alpha και του Weather2Go.gr, προειδοποιεί για έντονες βροχοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Καλημέρα! Ευεργετικές-ά θα είναι οι βροχές-χιόνια (στα βουνά) που θα μας επισκεφθούν το διήμερο Κυριακή-Δευτέρα για τις

περισσότερες περιοχές της χώρας μετά από έναν άνυδρο χειμώνα, ωστόσο σε ορισμένες περιοχές θα έχουν ιδιαίτερη ένταση και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα (πλημμύρες-κατολισθήσεις), ειδικά σε ευάλωτες περιοχές.

Οι περιοχές αυτές είναι: Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, Κέρκυρα, Παξοί, Αχαΐα, Ηλεία, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα.

Επίσης, για όσους προγραμματίζουν κάποιο ταξίδι να γνωρίζουν ότι οι θαλάσσιες συγκοινωνίες θα έχουν προβλήματα στο Ιόνιο και στο Αιγαίο την Κυριακή (νοτιάδες 8-9 μποφόρ) και τη Δευτέρα στο Αιγαίο (νοτιάδες 9 μποφόρ).

Η θερμοκρασία δεν θα πέσει σημαντικά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙΡΟΥ, ΚΑΙΡΟΣ, ΒΡΟΧΕΣ, ΑΝΕΜΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα