Πάρτε ομπρέλα: Από τον καύσωνα και τους 40 βαθμούς στις βροχές και στις καταιγίδες

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από, σήμερα (23/07), τις απογευματινές ώρες, καθώς θα επηρεαστούν η Ήπειρος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς η δυτική Μακεδονία κι από το βράδυ -πιθανώς πρόσκαιρα- τα βορειότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Την Τρίτη (24/07), θα επηρεαστούν -κυρίως

τις βραδινές ώρες- η Χαλκιδική, η ανατολική Μακεδονία κι η Θράκη, τις πρωινές ώρες πιθανώς οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου κι ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς η Στερεά κι η Θεσσαλία.

Την Τετάρτη (25/07), τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν πρόσκαιρα όλα τα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (26/07), θα επηρεαστούν κατά διαστήματα μέχρι και τις βραδινές ώρες η κεντρικής Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Όπως ενημερώνει η ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενώ η αστάθεια θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα.

Νέα ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα