Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση – Ευχές στέλνουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης & Νίκος Ανδρουλάκης (βίντεο)

17:34 4/5/2024 - Πηγή: Eirinika
Πάσχα: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για την Ανάσταση – Ευχές στέλνουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης & Νίκος Ανδρουλάκης (βίντεο)egakiSat, 05/04/2024 - 17:27

Οι πολιτικοί αρχηγοί έστειλαν τα μηνύματα τους για το φετινό Πάσχα!

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμά του από την Τήνο:

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης

μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία»

«Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις ‘Αγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις ‘Αγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς» υπογραμμίζει.

Διαβάστε ακόμα: Στην πρώτη Ανάσταση στη Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε φωτογραφίες

«Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, στέλνει το μήνυμά του από την Κέρκυρα:

«Το νησί των Φαιάκων, εδώ που βρίσκομαι για τις μέρες του Πάσχα, για να γιορτάσουμε την πιο σημαντική γιορτή της Ορθοδοξίας, την Ανάσταση, τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης για Άρη Σπηλιωτόπουλο: «Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου» - Πάσχα στην Κέρκυρα: «Θα πρέπει να με διώξει ο μητροπολίτης από την εκκλησία» (βίντεο)

Δηλαδή, ακριβώς αυτό που έχω δει τόσο κόσμο να μου λέει είμαστε μαζί για να αλλάξουμε τη χώρα μας, πρέπει να αλλάξουμε από το σκοτάδι της αναξιοκρατίας και της ατιμωρησίας, στο φως της ελπίδας, της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας, όπου και να βρίσκεστε στον κόσμο, χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη!».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα: «Ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με περισσότερη ευημερία και ασφάλεια».

«Το φετινό Πάσχα ας αγωνιστούμε για να μετατραπεί σε πέρασμα από έναν κόσμο πολέμων, δοκιμασιών και ανισοτήτων σε μια κοινωνία συμπερίληψης, ειρήνης και αλληλεγγύης. Η αγωνία μας βρίσκεται στον άμαχο πληθυσμό που θυσιάζεται στη Γάζα, αλλά και σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. Η ανθρωπότητα οφείλει να διασφαλίσει τη νίκη της καταλλαγής εις βάρος της ισχύος των όπλων», αναφέρει και εύχεται «από καρδιάς σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά».

Διαβάστε ακόμα:

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/44.png?itok=G87ShI6I
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάσχα, Ανάσταση – Ευχές, Κυριάκος Μητσοτάκης Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης,pascha, anastasi – efches, kyriakos mitsotakis stefanos kasselakis, nikos androulakis