ΣΥΡΙΖΑ: Η ηλεκτρονική κάλπη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου - Σπίρτζης: "Θα γίνει Κούγκι" - Γ. Τσίπρας: "Λάθος η παρέμβαση του Αλέξη " - Ν. Παππάς «Να αποσυρθεί η Όλγα»

Ο Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξης Τσίπρα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της υποψηφιότητας της Ο Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξης Τσίπρα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη,

μιλώντας χθες το βράδυ για την πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη περί ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί παραβίαση του καταστατικού, αλλιώς όπως είπε χαρακτηριστικά «θα γίνει Κούγκι».

 

Στη σκιά της εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη για εκλογές στις 10 Μαρτίου, ο κ. Σπίρτζης ζήτησε να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα στο καταστατικό. «Οι εκλογές να γίνουν σύμφωνα με το καταστατικό. Αλλιώς θα γίνει Κούγκι… Δηλαδή, τουλάχιστον ένας μήνας προεκλογική περίοδο, με διασφάλιση της διαφάνειας, του απαραβίαστου και της ταυτοπροσωπίας».

«Το να βάζει ο Κασσελάκης τους δικούς του να μαζεύουν υπογραφές για αναβολή και ο ίδιος να προκαλεί το μισό κόμμα, αφήνω εσάς να το κρίνετε» είπε δε.

«Η Όλγα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα, γιατί θα κερδίσει» επανέλαβε ο κ. Σπίρτζης. 

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος θα συμφωνούσε με την πρόταση του προέδρου της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλου, να μην γίνουν εκλογές, αλλά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν μπορεί να βαδίσει προς τις ευρωεκλογές με το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη

«Δηλώνω παρούσα» γνωστοποίησε η αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη και πάντα έβαζα πλάτη».

 

Λίγους μήνες πριν τις ευρωεκλογές το κόμμα μας βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα