Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους - Κανείς αστυνομικός δεν τρέχει να τη σώσει

Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους - Κανείς αστυνομικός δεν τρέχει να τη σώσειggakisMon, 04/15/2024 - 11:43

Για πρώτη φορά βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα που η 28χρονη Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που έπαιξε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», καταγράφει τις κινήσεις του φρουρού – σκοπού αλλά και των υπόλοιπων αστυνομικών έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων λίγο μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Στο βίντεο φαίνεται και ο φίλος που συνόδευε την άτυχη Κυριακή, ο οποίος με το χέρι στην τσέπη, νωχελικός και με βήμα αργό, αποχωρεί από το σημείο και κινείται προς το Τμήμα, για να ενημερώσει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο


Σημειώνεται πως όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή (12.04.24) έξι αστυνομικοί που εμπλέκονται στη γυναικοκτονία, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-04/kyrrr.png?itok=qXY1iKpC
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Βίντεο -, Κυριακής, Αγίους Αναργύρους - Κανείς,vinteo -, kyriakis, agious anargyrous - kaneis