Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που ο κατάδικος επιτίθεται στη δικαστή που ανακοινώνει την ποινή του - Αιφνιδίασε τους πάντες και πήδηξε πάνω της

12:17 4/1/2024 - Πηγή: Eirinika

Πραγματικό σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τη στιγμή της άγριας επίθεσης καταδίκου σε δικαστή στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Τη στιγμή που η δικαστής, Mary Kay Holthus του περιφερειακού δικαστηρίου της κομητείας Clark, ανακοινώνει την ποινή του 30χρονου Deobra Redden -ο οποίος καταδικάστηκε για πρόκληση

σοβαρής σωματικής βλάβης- εκείνος ορμά πάνω της αιφνιδιαστικά και αρχίζει να την χτυπά με μανία.

Ο λόγος; Η δικαστής αρνήθηκε την πρόταση του συνηγόρου του Redden να έχει η ποινή του ανασταλτικό χαρακτήρα και να βγει με εγγύηση.

 

 

Μάλιστα, η δικαστής δεν πρόλαβε καν να ανακοινώσει την ποινή του και ο Redden, ο οποίος είχε επίσης εκτίσει έναν χρόνο στη φυλακή για ενδοοικογενειακή βία το 2021, τρέχει εξοργιμένος καταπάνω της, τη ρίχνει κάτω και αρχίζει να την χτυπά με μένος, ενώ παράλληλα της επιτίθεται φραστικά με χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Δείτε την πρωτοφανή αιφνίδια επίθεση σε δικαστή.

SHOCK VIDEO: Las Vegas judge attacked in court during sentencing for three-time felon accused of attempted battery with substantial bodily harm pic.twitter.com/cJXujqmqO9

— Breaking911 (@Breaking911) January 3, 2024

Οι δικαστικοί υπάλληλοι σπεύδουν να προστατέψουν τη δικαστή Holthus, ακολουθεί έντονη συμπλοκή, γίνεται προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν, όμως ο κατάδικος κάποια στιγμή ξεφεύγει και επιτίθεται ξανά στη δικαστή που βρίσκεται στο πάτωμα. Η επίθεσή του προκαλεί ένα μικρό χάος στην αίθουσα δικαστηρίου, δημιουργείται πανικός και ακούγονται φωνές από ανθρώπους που παρακαλούν τον Redden να σταματήσει την επίθεση, ενώ παράλληλα αναρωτιούνται αν η δικαστής είναι καλά. 

Εν τέλει, ο 30χρονος κατάδικος ακινητοποιείται, καταφέρνοντας στην Holthus ένα ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι. Η δικαστής είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της όμως η κατάστασή της παρακολουθείται. Στις παράπλευρες απώλειες προστίθεται και ένας αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό ο Redden αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για ξυλοδαρμό και απειλή κατά δικαστή. Κρατείται στη φυλακή της κομητείας Κλαρκ στο Las Vegas και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα