Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου- Άγια Θεοφάνεια

ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΥ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα στα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους ανέμους. Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο

πυκνές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Από αργά απόγευμα ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη νύχτα στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Η ορατότητα το πρωί κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα στο Αιγαίο έως τοπικά 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Το άρθρο Καιρός ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου- Άγια Θεοφάνεια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα