Καθαρά Δευτέρα-18 Mαρτίου: Γιατί τρώμε λαγάνα-Πώς ξεκίνησε το έθιμο-συνταγή

Στο γεύμα της Καθαράς Δευτέρας περίοπτη θέση έχει η λαγάνα, το ξεχωριστό ψωμί της ημέρας, ένα είδος άρτου χωρίς προζύμι, με ελλειπτικό και πεπλατυσμένο σχήμα που απαιτεί ιδιαίτερη τέχνη και μεράκι για την παρασκευή του.

Το άρθρο Καθαρά Δευτέρα-18 Mαρτίου: Γιατί τρώμε λαγάνα-Πώς ξεκίνησε το έθιμο-συνταγή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα