25η Μαρτίου: Πώς θα ξαλμυρίσουμε γρήγορα τον μπακαλιάρο

Κάθε χρόνο ανήμερα του Ευαγγελισμού, δηλαδή την 25η Μαρτίου στο τραπέζι της ημέρας πρωταγωνιστής είναι ο μπακαλιάρος. Το πεντανόστιμο ψάρι μπορούμε να το απολαύσουμε σε όλες τις μορφές του όπως τηγανητός, ψητός, βραστός και πάντα με σκορδαλιά. Μία παράδοση που συμβαδίζει εκατοντάδες χρόνια με την ημέρα και την θρησκευτική πλευρά της. Κάθε 25η Μαρτίου από […]

Το άρθρο 25η Μαρτίου: Πώς θα ξαλμυρίσουμε γρήγορα τον μπακαλιάρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα