Η συνταγή της ημέρας: Γιουβέτσι με μοσχαράκι από τον Πέτρο Συρίγο

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Όλη η νοστιμιά στο κλασικό γιουβέτσι που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας, κρύβεται στα σωστά υλικά: καλής ποιότητας μοσχάρι, μπαχαρικά και το αγαπημένο σας μέτριο κριθαράκι. Απολαύστε το Γιουβέτσι με όλη την οικογένεια ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Υλικά 2 κιλά μοσχαρίσιο χτένι 6 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο […]

Το άρθρο Η συνταγή της ημέρας: Γιουβέτσι με μοσχαράκι από τον Πέτρο Συρίγο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα