Κορονοϊός: Ποιες τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο

Η διατροφή έχει αποδειχτεί ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος. Μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό European Journal of Nutrition, αξιολόγησε την πιθανή συσχέτιση μεταξύ της κατανάλωσης υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων και του κινδύνου για COVID-19. Παραδείγματα τέτοιων τροφίμων είναι τα κατεψυγμένα γεύματα, τα αναψυκτικά, κάθε είδος fast food […]

Το άρθρο Κορονοϊός: Ποιες τροφές αυξάνουν τον κίνδυνο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Ποιες,koronoios, poies