Μαρινάδα: Οι καλύτερες προτάσεις για τα κρέατα της Τσικνοπέμπτης

Μαρινάδα για κρέατα! Ο Πέτρος Συρίγος έχει συνταγές για εύκολη μαρινάδα, πικάντικη, κλασική, γρήγορη αλλά και την καλύτερη μαρινάδα για το χοιρινό, το μοσχάρι και κοτόπουλο. TERIYAKI  1/3 φλιτζ. σάλτσα σόγιας (ή ταμάρι*) 1/3 φλιτζ. ξύδι από κρασί ρυζιού 2 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας φυστικέλαιο (ή ελαιόλαδο) 1 κουταλάκι του γλυκού […]

Το άρθρο Μαρινάδα: Οι καλύτερες προτάσεις για τα κρέατα της Τσικνοπέμπτης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα