Παραδοσιακή γαλατόπιτα χωρίς φύλλο από την Αργυρώ – Το μυστικό με το αλουμινόχαρτο στο ψήσιμο

Παραδοσιακή και αυθεντική γαλατόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου χωρίς φύλλο, έτοιμη μέσα σε 10 λεπτά. Τα μυστικά στην συνταγή και στο ψήσιμο για να βγει τέλεια σε γεύση όσο και στην όψη της. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

Το άρθρο Παραδοσιακή γαλατόπιτα χωρίς φύλλο από την Αργυρώ – Το μυστικό με το αλουμινόχαρτο στο ψήσιμο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα