Πατσάς: H παραδοσιακή Σαλονικιώτικη συνταγή

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Ο πατσάς (Paca ή işkembe çorbası στα Τουρκικά), είναι γνωστό και ως το φαΐ κατά της μέθης. Είναι σύνηθες στις βαλκανικές χώρες, σε διάφορες παραλλαγές. Παρασκευάζεται με κομμάτια από έντερα, στομάχι, πόδια από πρόβατα, ή μοσχάρι. Ο πατσάς αρέσει η όχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Στη Βουλγαρία λέγεται : σκεμπέ τσορμπά (шкембе чорба). Στη Ρουμανία, […]

Το άρθρο Πατσάς: H παραδοσιακή Σαλονικιώτικη συνταγή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα