Ριγανάτη τηγανιά-«αστραπή» με μοσχάρι

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ριγανάτη τηγανιά: Το ιδανικό είναι να μαγειρέψουμε αυτή την τηγανιά σε δύο τηγάνια, ταυτόχρονα. Διότι, αν ρίξουμε όλο το κρέας σε ένα σκεύος, θα πέσει η θερμοκρασία και το φαγητό θα «βράσει». Δεν είναι δύσκολο, τα υλικά είναι λίγα και το μαγείρεμα πολύ απλό. Εναλλακτικά, ετοιμάζουμε την τηγανιά σε δύο δόσεις, μοιράζοντας ανάλογα στη μέση […]

Το άρθρο Ριγανάτη τηγανιά-«αστραπή» με μοσχάρι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριγανάτη -αστραπή,riganati -astrapi