Τσίπουρο και ρακή: Ποια η διαφορά τους και ποια τα οφέλη για την υγεία

χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά Εδώ και πολλά χρόνια όλα τα λευκά αποστάγματα ονομάζονται «ρακή» είτε προέρχονται από την απόσταξη στεμφύλων σταφυλιού ή σύκων ή χαρουπιών ή μαστίχας ή κυδωνιών ή γλυκάνισου ή μάραθου. Κατά την περίοδο της οθωμανικής κυριαρχίας, οι Έλληνες μυήθηκαν στην τέχνη παραγωγής του τσίπουρου. Μιας και το κρασί ήταν απαγορευμένο από το Κοράνι έπρεπε να μεταποιηθεί […]

Το άρθρο Τσίπουρο και ρακή: Ποια η διαφορά τους και ποια τα οφέλη για την υγεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπουρο, Ποια,tsipouro, poia