Ζυμαρικά από έντομα: Gourmet πιάτο ή μια πραγματικότητα;

Ζυμαρικά από έντομα: Στο Τορίνο περισσότεροι από 1.000.000 γρύλοι συναθροίζονται σε μια ειδική φάρμα προκειμένου στη συνέχεια να θανατωθούν και να γίνουν αλεύρι. Ζυμαρικά από έντομα: Το αλεύρι από γρύλους μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική Ο Ιβάν Αλμπάνο, επικεφαλής της ομάδας που διαχειρίζεται την εν λόγω φάρμα, αποκαλύπτει στο σε video του […]

Το άρθρο Ζυμαρικά από έντομα: Gourmet πιάτο ή μια πραγματικότητα; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα