2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Μαρούσι και με κοινωνική διάσταση

To Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, το 2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών με τίτλο «Αθλητισμός: Πράξη Αλληλεγγύης». Το αθλητικό γεγονός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αγωνιστικής προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος (ΜΑΣ) για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αλλά έχει και κοινωνική διάσταση. Έτσι, αφενός προωθεί το water polo στην τοπική κοινωνία και αφετέρου αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες

κοινωνικά ομάδες, ενισχύοντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού».

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), καθώς και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ). 

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν έξι ομάδες, οι οποίες αγωνίζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και συγκεκριμένα Μαρούσι Α.Σ., Ηλυσιακός Α.Ο., Ιωνικός Α.Ο., ΓΝΟ Άρης Νίκαιας, ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας και Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου.

The post 2ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Μαρούσι και με κοινωνική διάσταση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα