72 παρατάξεις και 4.303 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των «Βόρειων» της Αθήνας

72 παρατάξεις και 4.303 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των «Βόρειων» πολιτών της Αθήνας για να εκλεγούν στις 380 θέσεις δημοτικών συμβούλων: αυτή είναι η συνολική εικόνα στους 12 Δήμους του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Παράλληλα, υπάρχει και η μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής

και τους συμβούλους του Τομέα.

Το «Ε» παρουσιάζει την εικόνα των εκλογικών μαχών σε κάθε Δήμο και στην Περιφέρεια, τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους, με βάση τα στοιχεία που επικύρωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Περιφέρεια Αττικής

Οκτώ συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ενώ στις εκλογές του Μαΐου 2019 οι συνδυασμοί ήταν 11. Οι συνδυασμοί, όπως επικυρώθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών για το όνομα και τη σειρά, είναι:

Γιάννης Σγουρός Αττική Ανεξάρτητη ΑυτοδιοίκησηΛαϊκή Συσπείρωση ΑττικήςΑττική Μπροστά Νίκος Χαρδαλιάς – ο τόπος μας η ευθύνη μαςΟικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια ΑττικήςΜάχη για την Αττική – Καμπούρης ΦίλιπποςΑττικός Κύκλος Συνεργασίας και ΕμπιστοσύνηςΑνυπότακτη ΑττικήΑντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική / Ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για την Περιφέρεια Αττικής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΑΤΤΙΚΗΣΛήψηΔήμος Αγίας Παρασκευής

Οκτώ παρατάξεις και 503 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Αγίας Παρασκευής. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019, είχαν κατέλθει 7 δημοτικές παρατάξεις, μία λιγότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής:

ΔΗΜΟΣ-ΑΓΙΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΛήψηΔήμος Αμαρουσίου

Πέντε παρατάξεις και 274 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Αμαρουσίου. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 στην κονίστρα των εκλογών είχαν κατέλθει 10 δημοτικές παρατάξεις, οι διπλάσιες σε σχέση με φέτος!

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Αμαρουσίου:

ΔΗΜΟΣ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥΛήψηΔήμος Βριλησσίων

Πέντε παρατάξεις και 283 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών των Βριλησσίων. Από αυτούς θα εκλεγούν 29 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 7 δημοτικές παρατάξεις, δύο περισσότερες από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Βριλησσίων:

ΔΗΜΟΣ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-1ΛήψηΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Έξι παρατάξεις και 381 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Ηρακλείου Αττικής. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 7 δημοτικές παρατάξεις, μία περισσότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής:

ΔΗΜΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΛήψηΔήμος Κηφισιάς

Τέσσερις παρατάξεις και 268 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Κηφισιάς. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι (23 στη δημοτική ενότητα Κηφισιάς, 9 στη δημοτική ενότητα Ερυθραίας και 3 στη δημοτική ενότητα Εκάλης). Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 14 δημοτικές παρατάξεις, δέκα περισσότερες από φέτος!

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Κηφισιάς:

ΔΗΜΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑΣΛήψηΔήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εφτά παρατάξεις και 412 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Λυκόβρυσης – Πεύκης. Από αυτούς θα εκλεγούν 29 δημοτικοί σύμβουλοι (20 στη δημοτική ενότητα Πεύκης και 9 στη δημοτική ενότητα Λυκόβρυσης). Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 6 δημοτικές παρατάξεις, μία λιγότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης:

ΔΗΜΟΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣΛήψηΔήμος Μεταμόρφωσης

Πέντε παρατάξεις και 271 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Μεταμόρφωσης. Από αυτούς θα εκλεγούν 29 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 6 δημοτικές παρατάξεις, μία περισσότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Μεταμόρφωσης:

ΔΗΜΟΣ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣΛήψηΔήμος Νέας Ιωνίας

Έξι παρατάξεις και 450 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Νέας Ιωνίας. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 6 δημοτικές παρατάξεις, όσες και φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Νέας Ιωνίας:

ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑΣ-ΙΩΝΙΑΣΛήψηΔήμος Παπάγου – Χολαργού

Εφτά παρατάξεις και 340 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Από αυτούς θα εκλεγούν 29 δημοτικοί σύμβουλοι (20 στη δημοτική ενότητα Χολαργού και 9 στη δημοτική ενότητα Παπάγου). Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 6 δημοτικές παρατάξεις, μία λιγότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού:

ΔΗΜΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥΛήψηΔήμος Πεντέλης

Έξι παρατάξεις και 353 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών της Πεντέλης. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι (19 στη δημοτική ενότητα Μελισσίων, 6 στη δημοτική ενότητα Πεντέλης και 4 στη δημοτική ενότητα Νέας Πεντέλης). Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 7 δημοτικές παρατάξεις, μία περισσότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Πεντέλης:

ΔΗΜΟΣ-ΠΕΝΤΕΛΗΣΛήψηΔήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Πέντε παρατάξεις και 226 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών Φιλοθέης – Ψυχικού. Από αυτούς θα εκλεγούν 25 δημοτικοί σύμβουλοι (9 στη δημοτική ενότητα Νέου Ψυχικού, 9 στη δημοτική ενότητα Ψυχικού και 7 στη δημοτική ενότητα Φιλοθέης). Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει τέσσερις δημοτικές παρατάξεις, μία λιγότερη από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού:

ΔΗΜΟΣ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙKOYΛήψηΔήμος Χαλανδρίου

Οκτώ παρατάξεις και 542 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Χαλανδρίου. Από αυτούς θα εκλεγούν 35 δημοτικοί σύμβουλοι. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 την ψήφο των πολιτών είχαν διεκδικήσει 11 δημοτικές παρατάξεις, τρεις περισσότερες από φέτος.

Δείτε αναλυτικά τους υποψηφίους για τον Δήμο Χαλανδρίου:

ΔΗΜΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΛήψη

The post 72 παρατάξεις και 4.303 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των «Βόρειων» της Αθήνας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα