805 παραβάσεις κατέγραψε η Τροχαία στους δρόμους της Αττικής την Κυριακή 31/3

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) και των κατά τόπο Τμημάτων Τροχαίας της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τη αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών. Στο πλαίσιο 2.654 ελέγχων που διενεργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής βεβαιώθηκαν

συνολικά 805 παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά 32 για μέθη, 71 για υπερβολική ταχύτητα, 5 για επικίνδυνους ελιγμούς και 9 για φωτεινούς σηματοδότες.

Μάλιστα, συνελήφθη και ένας 21χρονος οδηγός μοτοσικλέτας για επικίνδυνη οδήγηση και στέρηση ανάλογης κατηγορίας άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε το όχημά του. Ο νεαρός το βράδυ της Κυριακής οδηγούσε επικίνδυνα κατά μήκος των Λεωφόρου Κηφισού, Λεωφόρου Αθηνών και Γεωργίου Παπανδρέου στο Αιγάλεω, κάνοντας σούζες και επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο στους υπόλοιπους χρήστες των οδών και προκαλώντας τους τρόμο και ανησυχία.

Οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχισθούν.

The post 805 παραβάσεις κατέγραψε η Τροχαία στους δρόμους της Αττικής την Κυριακή 31/3 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα