Mε τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής το 10ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και Νέες Τεχνολογίες «SafeAttica 2023»

Την πεποίθηση πως μόνο  μέσα από συνέργειες φορέων σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, σε συνεργασία και με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, αλλά και μέσω της αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η μεγάλη πρόκληση της κλιματικής κρίσης διατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας το 10ο Επιστημονικό Συνέδριο «SafeAttica 2023», το οποίο πραγματοποιείται στο Πολεμικό Μουσείο με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Στο άνοιγμα των εργασιών του Συνεδρίου παρών ήταν και ο

καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ε. Λέκκας, ενώ στο συντονισμό ο  αν. προϊστάμενος Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Ν. Πασσάς.

Η αναλυτική ανακοίνωση για το συνέδριοΛήψη

The post Mε τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής το 10ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Πολιτική Προστασία και Νέες Τεχνολογίες «SafeAttica 2023» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρειας Αττικής, 10ο Επιστημονικό Συνέδριο, Πολιτική Προστασία, Νέες Τεχνολογίες SafeAttica 2023,perifereias attikis, 10o epistimoniko synedrio, politiki prostasia, nees technologies SafeAttica 2023