Super League: Η Κηφισιά «πάγωσε» τη Λεωφόρο – Ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό

Η Κηφισιά πήρε ανέλπιστη ισοπαλία (1-1) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, βάζοντας σε περιπέτειες τους «πράσινους», οι οποίοι βρίσκονται πλέον 3 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Από την πλευρά της η ομάδα των Βορείων Προαστίων ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παλάσιο στο 37ο λεπτό,

ενώ είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας ήταν πάλι στους «πράσινους», από τους οποίους ωστόσο έλειπε η… έμπνευση στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά είχαν ένα γκολ του Παλάσιου στο 59′, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR, ενώ στο 61′ παραλίγο να είχαμε αυτογκόλ για την Κηφισιά, από το γύρισμα του ίδιου παίκτη μέσα στην περιοχή.

Στο 64′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σένκεφελντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, καθώς σήκωσε το πόδι του ψηλά στη διεκδίκηση της μπάλας από τον Τεττέι. Η Κηφισιά εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική υπεροχή και στο 67′ με απευθείας φάουλ του Μιλίσεβιτς λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, αλλά το τερματοφύλακας των «πρασίνων» έκανε καταπληκτική επέμβαση, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα. Όμως δεν έγινε το ίδιο ένα λεπτό αργότερα, όταν και πάλι ο Μιλίσεβιτς έκανε μια σέντρα-σουτ με τον Αράο με το κεφάλι να βρίσκει την μπάλα, στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του.

Παρά τον παίκτη λιγότερο, ο Παναθηναϊκός κυνήγησε το γκολ που θα τον λύτρωνε, αλλά ο Αναγνωστόπουλος όπου χρειάστηκε παρενέβη καθοριστικά. Μάλιστα, η Κηφισιά θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη «ζημιά» στη Λεωφόρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπιφουμά βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο Λοντίγκιν κατάφερε να ακουμπήσει λίγο την μπάλα, αλλά αυτή κατευθυνόταν στην εστία του, όταν ο Ούγκο επενέβη πάνω στη γραμμή του τέρματος, αποτρέποντας το 1-2. Τελευταίος κίνδυνος για την εστία των «πράσινων» δημιουργήθηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λοντίγκιν εξουδετέρωσε την επιθετική προσπάθεια του Κλωναρίδη.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90’+2’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90’+2’ Βιλένα), Ρουμπέν (67 Ούγκο), Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπακασέτας (76’ Μαντσίνι), Λημνιός (76’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα, Μποτία (74’ λ.τρ. Παρράς), Τσάπαν (16’ λ.τρ. Βαφέας), Μίλισεβιτς, Τσανάτζια, Πρίτσας (46’ Γιόβαντσιτς), Κλωναρίδης, Ματέους Σάντος, Μενέντες (63’ Τεττέι), Οζέγκοβιτς (62’ Μπιφουμά).

Η βαθμολογία της Super League

Πηγή πίνακα: novasports.gr

The post Super League: Η Κηφισιά «πάγωσε» τη Λεωφόρο – Ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Κηφισιά, Λεωφόρο – Ισοπαλία 1-1, Παναθηναϊκό,Super League, kifisia, leoforo – isopalia 1-1, panathinaiko