Super League: Η Κηφισιά υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Η Κηφισιά δεν είχε να περιμένει και πολλά από την 15η αγωνιστική απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωθλήματος της Super League ΠΑΟΚ. Το τελικό 0-6 αντικατοπτρίζει την τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο συγκροτημάτων…

Στο γήπεδο του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» η… χορογραφία ήταν γραμμένη μόνο για έναν πρωταγωνιστή. Οι Βορειοελλαδίτες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 13′ ήρθε το 1-0 με τον

«Ντέλια», αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν κατάφεραν οι Κηφισιώτες να ισοφαρίσουν σε κλασικές ευκαιρίες με τον Οζέγκοβιτς και τον Ματέους Σάντος. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξε… μονόλογος.

Ο Μπράντον Τόμας σκόραρε για το 2-0 στο 28′, με τον Ντεσπόντοφ να ολοκληρώνει το ημίχρονο με ένα τρίτο γκολ., στο 33′.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε με τα γκολ των Τόμας Μουργκ στο 52′, Οζντόεφ στο 72′ και Τσιγγάρα στο 80′.

Κηφισιά (Ντέβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέα, Λαντρ, Μποτία, Λούμορ (61’ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος (61’ Πρίτσας, 85’ Πέϊος), Τεττέι (61’ Μπιφούμα), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74’ Μπάμπα), Οζντόεφ (74’ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74’ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76’ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τόμας (74’ Σαμάτα).

Η βαθμολογία της Super Leauge

Πηγή πίνακα: Super League

The post Super League: Η Κηφισιά υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα