Super League: Στάθηκε καλά στην Τούμπα η Κηφισιά παρά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ

Η Κηφισιά έδειξε καλά αμυντικά δείγματα στην Τούμπα, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστικής της Super League. Ακόμη και στο 20′, οπότε ο διαιτητής του αγώνα χρέωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους για την παρέμβαση του Βαφέα στο σουτ του Ζίφκοβιτς, ο Κρίστινσον κατάφερε να πέσει σωστά και να αποτρέψει το 1-0. Κάτι που, ωστόσο, συνέβη στο δεύτερο λεπτό

των καθυστερήσεων οπότε ο Τζίμας βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο του Βορρά.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά αξιοποίησε τη χαλάρωση των γηπεδούχων και στο 75′ ο Μασούρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ένα γκολ που, όμως, αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι αύξησαν την πίεσή τους και στο 78′, δημιουργώντας σύγχυση στην περιοχή της Κηφισιάς, οδήγησαν τον Τσάπαν να εξαναγκαστεί σε αυτογκόλ, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να απομακρύνει την μπάλα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (63΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτ (63΄ Κοσταντέλιας), , Μουργκ (68΄ Νάρεϊ),,Τάισον, Τζίμας.

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Λούμορ, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Πέιος (84΄ Νίνης), Παπασάββας, Ίλιεφ, Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.

The post Super League: Στάθηκε καλά στην Τούμπα η Κηφισιά παρά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Στάθηκε, Τούμπα, Κηφισιά, 2-1, ΠΑΟΚ,Super League, stathike, touba, kifisia, 2-1, paok