Αφιέρωμα στους Beatles στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Τη μουσική παράσταση It was 60 years ago today – A look back at the Beatles effect παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης του Δήμου Χαλανδρίου, την Παρασκευή 25 Αυγούστου, το συγκρότημα The Beatles Live Tribute Band. Αφορμή η συμπλήρωση 60 χρόνων από την «εισβολή»

των Beatles στην Αμερική και την έναρξη της Beatlemania.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, οι The Beatles Live Tribute Band, ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών με παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, στo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και στις ΗΠΑ, παρουσιάζουν το μουσικό αφιέρωμα στη δηµοφιλέστερη μουσική µπάντα όλων των εποχών, σε μια παράσταση δίωρης διάρκειας, εμπλουτισμένη µε οπτικοακουστικό υλικό που υπόσχεται να μεταφέρει ζωντανά στο κοινό, τη μουσική που μεγάλωσε και λατρεύτηκε από μια ολόκληρη γενιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η παράσταση θα δοθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr. Υπενθυμίζεται ότι στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο, μπορεί να γίνει προαιρετικά συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

The post Αφιέρωμα στους Beatles στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα