Άφθονο γέλιο χάρισε στο κοινό η παράσταση «Εκτός Ελέγχου» του Αρκά στο Cine Φιλοθέη

Στο πλαίσιο του «Καλοκαίρι 2022: Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού», το αγαπημένο και κατάμεστο Cine Φιλοθέη μετατράπηκε σε ένα δροσερό θέατρο χθες (13/7) το βράδυ για τους κατοίκους του Προαστίου.

Η παράσταση «Εκτός Ελέγχου» του δημοφιλέστατου γελοιογράφου, σκιτσογράφου και θεατρικού συγγραφέα Αρκά, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και χθες (13/7) έκανε στάση γέλιου στον Δήμο.

«Το κατόρθωμα του Αρκά

είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε σκίτσα: μία συνθήκη, μία σχέση, μία ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα» όπως γράφει χαρακτηριστικά για τον δημιουργό, ο έμπειρος κριτικός Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά χάρισαν άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης και ο χαρισματικός Παντελής Καναράκης συνέθεσαν έναν θίασο αξιώσεων και προσέφεραν μία μοναδική και ξεκαρδιστική θεατρική εμπειρία. Ο Αρκάς, με την καυστική του πένα, χάρισε στους δημότες ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών. Ήταν μια υπέροχη φεγγαρόφωτη καλοκαιρινή βραδιά».

The post Άφθονο γέλιο χάρισε στο κοινό η παράσταση «Εκτός Ελέγχου» του Αρκά στο Cine Φιλοθέη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα