Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Ετήσιο «χαράτσι» 2,5 εκατ. ευρώ του κ. Ρούσσου προς τους πολίτες

Ότι έρχεται να επιβάλει νέα, διψήφια αύξηση στα δημοτικά τέλη κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Σίμου Ρούσσου η παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι. Όπως αναφέρει ο συνδυασμός της κ. Κρίστης Αγαπητού, «πρόκειται για τις κρυφές χρεώσεις που προεκλογικά αποσιωπήθηκαν για προφανείς ιδιοτελείς πολιτικούς σκοπούς, οι οποίες, σε πρώτη αποτίμηση, στοιχίζουν επιπλέον 750.000 ευρώ ετησίως στους συμπολίτες μας».

Μάλιστα, όπως προσθέτει η παράταξη, «αν συνυπολογιστεί το ειδικό ανταποδοτικό

τέλος, ύψους 0,30€/μ², που αφορά στην απαλλοτρίωση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, και θα στοιχίσει 1.750.000 ευρώ ετησίως στους δημότες Χαλανδρίου, τότε ο επιπλέον “λογαριασμός” που στέλνει ο κ. δήμαρχος στους κατοίκους του Χαλανδρίου ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ(!) ανά έτος».

Από την πλευρά του, ο συνδυασμός προβάλλει τη δική του προσέγγιση, που -όπως υποστηρίζει- «βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση γιατί η φιλοσοφία μας βασίζεται στον εκσυγχρονισμό δομών και πόρων».

Η ανακοίνωση της παράταξης για τα δημοτικά τέληΛήψη

The post Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Ετήσιο «χαράτσι» 2,5 εκατ. ευρώ του κ. Ρούσσου προς τους πολίτες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγαπάμε, Χαλάνδρι, Ετήσιο, Ρούσσου,agapame, chalandri, etisio, roussou