Αγία Παρασκευή: Με gala χορού γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του το τμήμα ευρωπαϊκών και latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ

Στα 20 χρόνια λειτουργίας του τμήματος ευρωπαϊκών και latin χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αναφέρεται ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου Σπύρος Παπασπύρος.

«Στα χρόνια αυτά, εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες μαθητές διδάχθηκαν χορούς από τη δασκάλα των χορών Νίκη Κιλισμανή. Με την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό και το ήθος της, κατάφερε να μετατρέψει το τμήμα σε μια μεγάλη φιλική παρέα, με πάθος για χορό» τονίζει ο κ. Παπασπύρος και συνεχίζει:

«Τη συμπλήρωση των 20 αυτών

ετών γιόρτασε ο ΠΑΟΔΑΠ με το Gala χορού που διοργάνωσε, παρουσιάζοντας τη δουλειά του 2022-2023, την καλύτερη χρονιά μας, ενηλίκων και παιδιών. Ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση που παρακολούθησαν 500, περίπου, άτομα και καταχειροκρότησαν τη δασκάλα και τους χορευτές μας».

Τα μαθήματα παραδίδονται στην πλήρως ανακαινισμένη, από διετίας, αίθουσα χορού στο Αθλητικό Κέντρο «Θανάσης Δημακόπουλος» και στην αντίστοιχή της στην οδό Παπαρηγοπούλου 61, στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Νίκος Παναγόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Μάνια Βλαχογιάννη, ο τ. δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Οικονόμου, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης και Βάνα Νικολακοπούλου, ο τ. αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης και η γραμματέας του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Ιωάννα Κουτσουρά.

The post Αγία Παρασκευή: Με gala χορού γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του το τμήμα ευρωπαϊκών και latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα