Αγιασμοί στα σχολεία της Αττικής με την παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αντιπεριφερειάρχες και εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν σε αγιασμούς σχολείων σε όλη την Αττική, μεταφέροντας το μήνυμα του Γ. Πατούλη για μία καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, σε μαθητές και δασκάλους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εγκαινίασε μαζί με την υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως και τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας

– Ν. Χαλκηδόνας Γ. Βούρο το υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα του 3ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας.

Στο μήνυμα του περιφερειάρχη που διαβάστηκε στα σχολεία της Αττικής ο Γ. Πατούλης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα, μια χρονιά γεμάτη όνειρα, αγώνα, αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες των σχολείων μας. Κάθε σχολική ημέρα είναι και ένας μικρός αγώνας για να μάθουμε περισσότερα, για να γίνουμε καλύτεροι, μια διαδικασία που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε τις ικανότητές μας και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας.

Ως περιφερειάρχης, αλλά πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος και ως πατέρας, θέλω να σας ευχηθώ υγεία και πρόοδο, να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που περνάτε μέσα στο σχολείο με τους φίλους και τους καθηγητές σας.

Θέλω να ευχηθώ από την καρδιά μου κάθε καλό στους γονείς σας, που βρίσκονται πάντα δίπλα σας με όλη τους την ψυχή, να σας καμαρώνουν σε κάθε επιτυχία και να σας στηρίζουν σε κάθε ανάγκη. Θέλω επίσης να ευχηθώ και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που με την αγάπη, το μεράκι και την αφοσίωσή τους, προσφέρουν στα παιδιά μας τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

The post Αγιασμοί στα σχολεία της Αττικής με την παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγιασμοί, Αττικής, Περιφέρειας,agiasmoi, attikis, perifereias