Αικ. Ψάλτη: Να ανακοινωθούν δημόσια όλες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δ.Σ. που ακυρώνονται

Μετά τη δημοσίευση της τελεσίδικης απόφασης του ΣτΕ υπ΄αριθμόν 2377/2022 που ορίζει ότι είναι άκυρες όλες οι αποφάσεις που έχουν λάβει μετά την 1η Δεκεμβρίου 2022 οι Οικονομικές Επιτροπές και Ποιότητας Ζωής των Δήμων και των Περιφερειών, η η Αικ. Ψάλτη, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, καλεί τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου «να ανακοινώσουν δημόσια όλες τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δημοτικού

Συμβουλίου (που έγιναν κατόπιν εισήγησης των ανωτέρω επιτροπών) που ακυρώνονται».

Η κ. Ψάλτη αναφέρει σχετικά:

«Επισημαίνουμε ότι τυχόν ενέργειες που έγιναν από τις υπηρεσίες του Δήμου σε εφαρμογή των ανωτέρω αποφάσεων είναι παράνομες και πρέπει να ανακληθούν.

Η παράταξή μας είχε έγκαιρα προειδοποιήσει με επιστολή της από τις 9/12/2022 τη δημοτική αρχή να μην προχωρήσει σε λήψη απόφασης από τις επιτροπές αυτές, χωρίς όμως να εισακουστεί.

Η ευθύνη για την αναστάτωση που θα προκληθεί στους δημότες, τους προμηθευτές του Δήμου και τις υπηρεσίες βαρύνει αποκλειστικά τη διοίκηση Αμπατζόγλου, αλλά και την Κυβέρνηση που νόμισε ότι θα μπορούσε να παρακάμψει με τα ευφυολογήματα του κ. Βορίδη τις αποφάσεις του ΣτΕ».

The post Αικ. Ψάλτη: Να ανακοινωθούν δημόσια όλες οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Δ.Σ. που ακυρώνονται appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα