Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία: Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών του 2023

Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας η εκδήλωση της δημοτικής μας παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με θέμα: «Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών του 2023 και οι προτεραιότητες της παράταξης για τη Νέα Ιωνία του αύριο».

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντωση, με παρουσία πλήθους κόσμου όλων των ηλικιών και με τη νεολαία της πόλης να δίνει βροντερό παρών, με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων, πολιτιστικών και αθλητικών

συλλόγων, αναλύθηκαν με λεπτομέρεια οι τέσσερις τομείς – προτεραιότητες της παράταξης. Παιδεία, κοινωνικό έργο, αθλητισμός και οικονομία – εμπορικός κόσμος – εστίαση αποτελούν τις πρώτες μας προτεραιότητες.

Παράλληλα τέθηκε το δίλημμα των επόμενων δημοτικών εκλογών στη Νέα Ιωνία με σαφείς αναφορές για τα χαρακτηριστικά της νέας δημοτικής μας παράταξης. Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Χριστοδόλου έθεσε τους στόχους της παράταξη μας, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί σε σημαντικά – εμβληματικά έργα για τη Νέα Ιωνία του αύριο. Ξεχώρισαν η δημιουργία διαδικτυακού δημοτικού ραδιοφώνου, η επαναφορά θεσμών και γεγονότων στη πόλη μας, ενώ ως κορυφαίο εμβληματικό έργο και παρακαταθήκη για μας και τα παιδιά μας θα αποτελσει η ίδρυση της «Ιωνικής Ακαδημίας Λαϊκής Μουσικής». Τέλος, σε μια συγκινητική στιγμή, ο επικεφαλής της παράταξης μας Βασίλης Χριστοδούλου βράβευσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, γέννημα θρέμμα της Νέας Ιωνίας, Δήμητρα Πασχάλη καθώς και την προπονήτριά της Ζωή Κακαρέλη.

The post Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία: Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών του 2023 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα