Ανανέωσε τις δεσμεύσεις του με τους πολίτες Αγίας Παρασκευής ο Γ. Μυλωνάκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή. Στην εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, πρώην δήμαρχοι, πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παρατάξεων και πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η πρώην υπουργός, βουλευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο αντιπεριφερειάρχης

Υγείας Θάνος Ασκητής, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» Γιώργος Νούνεσης κ.α.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά. «Ξεκινάμε δυναμικά για να φανούμε αντάξιοι της πολύ τιμητικής εντολής που μας έδωσαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής, να αλλάξουμε την πόλη» ανέφερε και τόνισε πως η νέα δημοτική αρχή «θα διοικήσει με όρους συναίνεσης, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης».

«Θέλουμε η Αγία Παρασκευή να γυρίσει σελίδα, να φύγει από τη στασιμότητα και να γίνει μια πόλη με σύγχρονο πρόσωπο, φιλική προς τους πολίτες, ανοικτή σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Με έργα που θα τονώσουν την αναπτυξιακή της δυναμική και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, που είναι και η προτεραιότητά μας. Μας περιμένει πολλή δουλειά, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε συντονισμένα, με σχέδιο και όραμα, προκειμένου όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα της ανανέωσης και της αλλαγής», πρόσθεσε κ. Μυλωνάκης.  

The post Ανανέωσε τις δεσμεύσεις του με τους πολίτες Αγίας Παρασκευής ο Γ. Μυλωνάκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανανέωσε, Αγίας Παρασκευής, Μυλωνάκης,ananeose, agias paraskevis, mylonakis