Ανάστατοι οι γονείς στα 5ο και 6ο Νηπιαγωγεία Χολαργού με τους χειρισμούς του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποκτά η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού, καθώς ανάμεσα στα θέματα είναι και η γνωμοδότηση για την ίδρυση παραρτημάτων Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024.

Το ζήτημα κινητοποιεί τους συλλόγους γονέων των 5ου και 6ου Νηπιαγωγείων Χολαργού και του 1ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι αναμένεται να παραβρεθούν στη συνεδρίαση. Κι αυτό καθώς οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για μεταφορά του παραρτήματος του 5ου Νηπιαγωγείου σε αίθουσα στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Δημοτικού/6ου Νηπιαγωγείου φαίνεται ότι μόνο σύμφωνους δεν βρίσκουν τους

γονείς…

Οι θέσεις του Συλλόγου Γονέων 5ου Νηπιαγωγείου ΧολαργούΛήψη Οι θέσεις του Συλλόγου Γονέων 6ου Νηπιαγωγείου Χολαργού Λήψη

Παρέμβαση για το ίδιο ζήτημα κάνει και ο Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, εκπρόσωποι του οποίου θα παραβρεθούν στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι θέσεις του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου ΧολαργούΛήψη

The post Ανάστατοι οι γονείς στα 5ο και 6ο Νηπιαγωγεία Χολαργού με τους χειρισμούς του Δήμου Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα