Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν συμολικήκους τους στο Ψυχικό – Στο νοσοκομείο ένα από τα θύματά τους

Χειροπέδες σε δύο ανήλικους, 15 και 16 ετών, πέρασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023 στο Ψυχικό αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι αναζητούν και έναν συνεργό τους. Οι συλληφθέντες αποβιβάστηκαν από λεωφορείο και προσέγγισαν τρεις ανήλικους, επίσης 15 και 16 ετών, τους οποίους χτύπησαν με γροθιές και λακτίσματα, και εν συνεχεία τους αφαίρεσαν χρήματα, ρούχα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα, ένα από τα θυματά τους τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν κατάφεραν να εντοπίσουν σε κοντινό σημείο τους ανήλικους δράστες,

οι οποίοι στη θέα των οργάνων της τάξης προσπάθησαν να το βάλουν στα πόδια, αλλά οι δύο από αυτούς δεν τα κατάφεραν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σε περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών στον χώρο που συνέβη η επίθεση βρέθηκαν κρυμμένα πίσω από τη ρόδα σταθμευμένου αυτοκινήτου τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των συλληφθέντων έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπή δικύκλου.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Ανήλικοι χτύπησαν και λήστεψαν συμολικήκους τους στο Ψυχικό – Στο νοσοκομείο ένα από τα θύματά τους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα