Χαλάνδρι: Με θερμόματο χειροκρότημα επιβραβεύτηκε μια ακόμη παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου «Αργώ»

Την καινούργια και πολύ διασκεδαστική θεατρική παράσταση με το έργο «Δεν είναι εγώ Ή η λογική» του Γρηγ. Ξενόπουλου, παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 28 Ιουνίου η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ», σε σκηνοθεσία – διδασκαλία Ιωάννας Μπακαλάκου, γεμίζοντας για ακόμη μια φορά το θέατρο της Ρεματιάς.

Η πολυπληθής Θεατρική Ομάδα παρουσίασε μια υψηλού

επιπέδου παράσταση, μια τρίπρακτη κωμωδία με εξαιρετικές ερμηνείες, τραγούδι, χορό και εφευρετικότητα στις σκηνές, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο καταχειροκρότησε με ενθουσιασμό όλους τους συντελεστές.

«Το θερμό χειροκρότημα από την αρχή έως το τέλος και το άφθονο πηγαίο γέλιο που πρόσφερε η παράσταση ήταν η καλύτερη επιβράβευση και επιβεβαίωση της επιτυχίας του έργου και της αγάπης που απολαμβάνει αυτή η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα, η οποία προετοίμαζε εξαντλητικά αυτό το έργο επί μήνες, δίνοντας τους καλύτερους εαυτούς τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η Θεατρική Ομάδα, που διαπρέπει επί χρόνια παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα πολλών Δήμων, με διακρίσεις σε Φεστιβάλ και πανελλήνιους διαγωνισμούς, έχει δημιουργήσει πια στη διαδρομή της εκατοντάδες πιστούς φίλους που παρακολουθούν, τιμούν και στηρίζουν κάθε φορά τις νέες προσπάθειές της.

Στην παράσταση έπαιξαν με σειρά εμφάνισης: Καίτη Σιούτη, Μαριάννα Μανταγάρη, Σοφία Λιπαντετζόγλου, Ζιμνάχερ Γκαμπριέλε, Ανδρέας Ζηρογιάννης, Αντώνης Δημητριάδης, Αλέξης Καϊμάκης, Μάξιμος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Λούσης, Θεοδώρα Λευκιμμιάτη, Νίκος Μέτζας, Δήμητρα Χαλαυτή, Αποστολία Ευθυμίου, Καϊματζόγλου Βικτώρια-Ίρις.

Σκηνοθεσία/διδασκαλία /προσαρμογή/μουσική επιμέλεια: Ιωάννα Μπακαλάκου.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΒΑΠ Γιώργος Κουράσης, η κ. Κρίστη Αγαπητού, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγαπάμε το Χαλάνδρι, οι κ.κ. Πόπη Κρανίδη, Πόπη Φασίτσα και Σούλα Μάζη, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ επίσης παρών ήταν ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης Θωμάς Μπακαλάκος.

The post Χαλάνδρι: Με θερμόματο χειροκρότημα επιβραβεύτηκε μια ακόμη παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου «Αργώ» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαλάνδρι, Θεατρική Ομάδα, Συλλόγου Αργώ,chalandri, theatriki omada, syllogou argo