Χάρης Ρώμας: Αληθινή δύναμη είναι η αγάπη του κόσμου

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον εξαιρετικό συνάδελφο Σταμάτη Τζελέπη που βραβεύτηκε στο Χαλάνδρι, μαζί με άλλους, σε μια βραδιά που όπως ανέγραφε η πρόσκληση.

«Βραβεύονται Χαλανδραίοι κωμικοί ηθοποιοί». Σημειωτέον, η πρόσκληση καλούσε τους Χαλανδραίους για να παραστούν στην βράβευση των σπουδαίων Γιώργου Κωνσταντίνου και Δέσποινας Στυλιανοπούλου που δεν είναι Χαλανδραίοι, και του φίλου μου Φάνη Μουρατίδη που απλώς παντρεύτηκε Χαλανδραία. Κανένας από τους τρείς δεν παρέστει.

Η κυρία Όλγα Πολίτου που βραβεύτηκε δεν ζει καν στο Χαλάνδρι, ζούσε κάποτε για ένα μικρό διάστημα.

Ακόμη περισσότερο

ο Σταμάτης Τζελέπης, που τον πήρα τηλέφωνο για να τον ευχαριστήσω και μου είπε ότι μένει στην Ηλιούπολη και παλαιότερα στο Χαϊδάρι! Ποτέ όμως στο Χαλάνδρι.

Να εξηγήσω όμως γιατί επικοινώνησα τηλεφωνικά μαζί του για να τον ευχαριστήσω.

Μα γιατί όπως είδα σε ένα video που μου έστειλαν, είχε την ευγένεια να πει στο τέλος του λόγου που εκφώνησε κατά την βράβευση του το αυτονόητο:

Πως είναι δυνατόν να λείπει απόψε από εδώ μέσα, ένας μεγάλος δημιουργός, ένας μετρ της κωμωδίας, σκηνοθέτης, συγγραφέας, ηθοποιός και επιπλέον ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής;

Εγώ θα προσέθετα «που ζει 31 χρόνια στο Χαλάνδρι»!!!

Ο κύριος Τζελέπης επιβεβαίωσε βέβαια το αυτονόητο, το οποίο μου επανέλαβαν στη συνέχεια δεκάδες άνθρωποι που είχαν πάρει την πρόσκληση στα χέρια τους.

Όλοι ξέρουν τώρα ότι πίσω από τον σύλλογο που διοργάνωσε αυτή την βράβευση «κρύβεται» ένας ανθυποψήφιος μου στην κούρσα για την Δημαρχεία.

Όχι, δεν πικράθηκα που το παιχνίδι παίζεται με τέτοιους όρους γιατί θεωρώ αυτή την τακτική περισσότερο ανόητη παρά ανήθικη.

Μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει από αυτά που περιμένουν οι εμπνευστές της.

Και απεδείχθη αυτό από το θερμό χειροκρότημα του κοινού όταν ανέφερε το όνομά μου ο κύριος Τζελέπης και από το μπράβο που φώναξαν κάποιοι, που μάλιστα σηκώθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας.

Αληθινή δύναμη είναι μόνο η αγάπη του κόσμου.

Aνάρτηση του κ. Χάρη Ρώμα για την εκδήλωση για τους Χαλανδραίους Καλλιτέχνες στο Χαλάνδρι

The post Χάρης Ρώμας: Αληθινή δύναμη είναι η αγάπη του κόσμου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάρης Ρώμας, Αληθινή,charis romas, alithini