Χρήστος Σούλης: Ο νεότερος «γαλάζιος» υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, αλλά και τις δράσεις του ιδίου, ο Χρήστος Σούλης έχει «κλείσει» ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β1′ Εκλογική Περιφέρεια του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Μάλιστα, θα πρόκειται για τον νεότερο υποψήφιο στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, μια επιλογή που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο προσανατολισμός στην ανανέωση είναι ψηλά στη βασική ατζέντα του  πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Χρήστος Σούλης θεωρείται από τα πλέον δραστήρια στελέχη της παράταξης, προέρχεται

από την ιδιωτική αγορά και τον χρηματοοικονομικό κλάδο και έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στη Νέα Δημοκρατία, εκτός από τον τομέα Περιβάλλοντος στον οποίο και υπηρετεί σήμερα. Σημειώνεται ότι από το 2021 έως το 2022 διετέλεσε και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος για ολόκληρη την Ελλάδα, με σημαντικά θετικά αποτελέσματα. 

Η υποψηφιότητά του στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια δεν είναι τυχαία επιλογή, αφού ο ίδιος υπήρξε πρόεδρος στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή του Βόρειου Τομέα για 2,5 χρόνια, από το 2019 έως το 2021, αποσπώντας θετικές εκτιμήσεις για τη δραστηριότητά του.

Ο Χρήστος Σούλης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά, έχει στενές σχέσεις με την ομογένεια, ενώ έχει εργαστεί τόσο στη συγκεκριμένη χώρα, όσο και στη Γερμανία.

The post Χρήστος Σούλης: Ο νεότερος «γαλάζιος» υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρήστος Σούλης, Βόρειο Τομέα Αθηνών,christos soulis, voreio tomea athinon