Δ. Γαλάνης: Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου αποφασίζουμε για την ποιότητα ζωής μας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Μήνυμα προς τους συνδημότες του στέλνει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης, καλώντας τους να δώσουν «δυναμικό παρών στις κάλπες», καθώς -όπως υποστηρίζει- τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών «αποφασίζουμε για την ποιότητα της ζωής μας».

«Φίλες και φίλοι,

Τα τελευταία 4 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού πετύχαμε πολλά. Προστατεύσαμε τη φυσιογνωμία της περιοχής μας, κόντρα σε συμφέροντα και πιέσεις. Αναβαθμίσαμε τους ελεύθερους χώρους μας, ομορφύναμε και εξοπλίσαμε τα σχολεία

και τους χώρους άθλησης, φροντίσαμε το πράσινο, βελτιώσαμε την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Έργα όπως ο κήπος Πικιώνη, το αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, τα όμβρια της Φιλοθέης είναι σε εξέλιξη.

Έχουμε όμως πολλά ακόμα να κάνουμε για να γίνει η ποιότητα ζωής μας ακόμα καλύτερη. Να ολοκληρώσουμε τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και να ρίξουμε περισσότερο βάρος στην καθαριότητα, τα πεζοδρόμια, τον φωτισμό. Κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη δέσμευσή μας για την επόμενη 5ετία.

Στον Α’ γύρο μας δώσατε ένα ισχυρό προβάδισμα. Στο Β’ γύρο ας δώσουμε όλοι ξανά δυναμικό παρών στις κάλπες. Την Κυριακή αποφασίζουμε για την προστασία της φυσιογνωμίας της περιοχής μας. Αποφασίζουμε για την ποιότητα ζωής μας.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα διασφαλίσουμε. Και σας καλούμε να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας για να συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα Προάστιο Πρότυπο.

Μαζί προχωράμε μπροστά. Μαζί θα κερδίσουμε ξανά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δημήτρης Γαλάνης».

The post Δ. Γαλάνης: Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου αποφασίζουμε για την ποιότητα ζωής μας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλάνης, Κυριακή 15 Οκτωβρίου, Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού,galanis, kyriaki 15 oktovriou, dimo filotheis – psychikou