Δ. Κεχαγιά: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα η κ. Κοσμοπούλου – Ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα θέματα του Δήμου Πεντέλης

Για «πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας» από πλευράς της νέας δημάρχου Νατάσσας Κοσμοπούλου κάνει λόγο η τέως δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά με αφορμή την ανακοίνωση της πρώτης σχετικά με την ενημέρωση που έλαβε από την προκάτοχό της.

«Η παράδοση και η ενημέρωση έγινε υποδειγματικά, όπως θεσμικά αρμόζει και η νέα δημοτική αρχή έλαβε πληρέστατη ενημέρωση για τα πάντα, ώστε οι δημοτικές υποθέσεις να προχωρήσουν ομαλά προς όφελος του Δήμου και των πολιτών» υποστηρίζει η κ. Κεχαγιά και δίνει

στη δημοσιότητα τα εξής έγγραφα:

1. Διαβιβαστικό επιστολής που έλαβε στις 15/11/2023 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η κ. Κοσμοπούλου, από τη διευθύντρια της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, που περιλαμβάνει όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε εγγράφως, συνολικά 12 ηλεκτρονικά αρχεία (Δείτε την εδώ).

2. Επιστολή του γενικού γραμματέα του Δήμου στις 6/12 για τα τέλη καθαριότητας, στην οποία ενημερώνεται η νέα διοίκηση και για τη λήξη των σχετικών συμβάσεων καθαριότητας (Δείτε εδώ και εδώ).

3. Επιστολή του γενικού γραμματέα του Δήμου στις 14/12 με την οποία απαντήθηκαν μια σειρά από ερωτήματα που είχε θέσει (Δείτε εδώ και εδώ).

4. Επιστολή του γενικού γραμματέα του Δήμου στις 22/12 με την οποία γίνεται εκτενής ενημέρωση για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας (Δείτε εδώ και εδώ).

5. Αναλυτικά σημειώματα που έλαβε η κ. Κοσμοπούλου από την πρώην δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά στις 31/12/2023 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Δείτε εδώ, εδώ και εδώ), 11 συνολικά, ένα για κάθε κατηγορία έργων, που το κάθε ένα από αυτά περιλαμβάνει αναλυτική ενημέρωση για κάθε έργο ή μελέτη από τα συνολικά 165 που έχουν ολοκληρωθεί, υλοποιούνται ή έχουν δρομολογηθεί από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά.

Αναλυτικά:

ΕΡΓΑ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣΚΤΙΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣΠΕΝΤΕΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΧΕΡΓΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑΕΡΓΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

6. Επιστολή της Δήμητρας Κεχαγιά στις 31/12/2023, με την οποία την ενημέρωνε υπεύθυνα για τις τελευταίες κύριες εκκρεμότητες (Δείτε εδώ).

Επίσης, η κ. Κεχαγιά αναφέρει ότι έγιναν πέντε συναντήσεις της κ. Κοσμοπούλου με όλες τις διευθύνσεις του Δήμου από 20/11 μέχρι 4/12/2023, στις οποίες «είχε πλήρη άνεση να ενημερωθεί και να ζητήσει στοιχεία» όπως λέει χαρακτηριστικά.

The post Δ. Κεχαγιά: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα η κ. Κοσμοπούλου – Ενημερώθηκε αναλυτικά για όλα τα θέματα του Δήμου Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεχαγιά, Διαστρεβλώνει, Κοσμοπούλου – Ενημερώθηκε, Δήμου Πεντέλης,kechagia, diastrevlonei, kosmopoulou – enimerothike, dimou pentelis