Δ. Παπακωνσταντίνου για εκδίκαση ενστάσεων: Δεν είναι η απόφαση που περιμέναμε – Συνεχίζουμε εποικοδομητικά στην αντιπολίτευση

Για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών για την ένσταση που είχε υποβάλει κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Πεντέλης, αλλά και για τη στάση της παράταξής του, Δημοκρατική Συνεργασία, από εδώ και στο εξής ενημερώνει ο κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει, «με την 1267/31-01-2024 απόφασή του το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών δεν άλλαξε τη σειρά

κατάταξης των τριών πρώτων συνδυασμών στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Πεντέλης. Ενδεικτικά αναφέρεται “ότι δεν ανατρέπεται η σειρά κατάταξης των συνδυασμών κατά την πρώτη εκλογή της 8ης Οκτωβρίου 2023 και εφόσον δεν ασκείται επιρροή στο συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 259 του ΚΔΔ, δεν ανακύπτει ζήτημα ακύρωσης ή τροποποίησης της 462/2023 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών”».

«Προφανώς η απόφαση δεν είναι αυτή που αναμέναμε» αναφέρει ο ίδιος, προσθέτοντας πως «σχολιάζοντας το σκεπτικό της εκδίκασης και της απόφασης έγκυροι νομικοί κύκλοι παρατηρούσαν ότι η εν λόγω απόφαση δημιουργεί νέα νομολογιακά δεδομένα στην εγκυρότητα – ακυρότητα των ψηφοδελτίων στις δημοτικές εκλογές».

Στη συνέχεια ο κ. Παπακωνσταντίνου συγχαίρει τη νέα δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου για την απόφαση του Πρωτοδικείου και την επικύρωση της εκλογής της και της εύχεται καλή θητεία «για το καλό όλων των συμπολιτών μας», όπως αναφέρει.

Από την πλευρά της παράταξής του σημειώνει ότι θα συνεχίσει από τη θέση της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης.

«Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους μας αγαπούν, μας εμπιστεύονται, αγωνιούν μαζί μας και έδωσαν μια έντιμη εκλογική μάχη. Δηλώνουμε όμως ότι θα είμαστε παρόντες για όλους τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης. Δείγματα γραφής δώσαμε ήδη από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο με τις θέσεις που αναπτύξαμε σε καίρια θέματα όπως τα δημοτικά τέλη (επαναλάβαμε την περσινή πρότασή μας για μείωση 8% που τότε είχε τύχει ευρείας υποστήριξης), προτείναμε εκ νέου μηδενικά τροφεία για του παιδικούς σταθμούς, είπαμε όχι στο υπόγειο parking της Νέας Πεντέλης και προτείναμε τη λειτουργία της πτέρυγας Μπόμπολα του Νοσοκομείου “Αμαλία Φλέμινγκ” ως Αστικό Κέντρο Υγείας. Η κ. δήμαρχος τι λέει για τα ανωτέρω; Συνεχίζει την πολιτική της κ. Κεχαγιά ή διαφοροποιείται;» συνεχίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου, για να καταλήξει σημειώνοντας: «Συνεχίζουμε με εποικοδομητικές προτάσεις για την πόλη και τους πολίτες».

The post Δ. Παπακωνσταντίνου για εκδίκαση ενστάσεων: Δεν είναι η απόφαση που περιμέναμε – Συνεχίζουμε εποικοδομητικά στην αντιπολίτευση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπακωνσταντίνου, – Συνεχίζουμε,papakonstantinou, – synechizoume