Δ. Παπαστεργίου: Αλλιώς σχεδίαζα τη ζωή μου, αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού άλλαξε τα δεδομένα

Η ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, το οποίο και θα ορκιστεί την Τρίτη 26 Ιουνίου, έκρυβε και μια ευχάριστη έκπληξη για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αφού η… επανάσταση που συντελέστηκε στον τόπο του επί της δημαρχιακής θητείας του, φαίνεται ότι αναγνωρίστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα συναισθήματα που του προκάλεσαν η υπουργοποίησή

του, αλλά και ο αποχωρισμός από τον Δήμο του, περιγράφει ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τεράστια τιμή, τεράστια πρόκληση και ευθύνη! Αλλιώς σχεδίαζα τη ζωή μου μέχρι πρόσφατα, όμως η πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε τα δεδομένα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παπαστεργίου, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει: «Αποχαιρετώ τον Δήμο Τρικκαίων με τεράστια συγκίνηση, σεβασμό και αγάπη. Ο Δήμος ήταν είναι και θα είναι για ΠΑΝΤΑ το σπίτι μου».

Όσο για το πώς αντιλαμβάνεται τα νέα του καθήκοντα, το εξηγεί ο ίδιος στην ανάρτησή του: «Η ψηφιακή διακυβέρνηση δεν είναι εφαρμογές και προγράμματα που αφορούν τους συναδέλφους μου μηχανικούς και προγραμματιστές. Είναι μία άλλη Ελλάδα, σύγχρονη, ευέλικτη, ψηφιακά ασφαλής, προετοιμασμένη για νέες προκλήσεις, με αντανακλαστικά, αποτελεσματική, άμεση, ανοιχτή σε όλες και όλους. Η Ελλάδα που ο Πρωθυπουργός έχει οραματιστεί, αυτή που θέλεις, θέλω, θέλουμε και μας αξίζει».

Διαβάστε την αναλυτική ανάρτηση του κ. Δ. Παπαστεργίου:

The post Δ. Παπαστεργίου: Αλλιώς σχεδίαζα τη ζωή μου, αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού άλλαξε τα δεδομένα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα