Δεκάδες ερωτήσεις κατοίκων προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής για θέματα της πόλης

Το «Ρώτα τον Δήμαρχο», η καινοτόμα  πρωτοβουλία του δήμαρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη με στόχο την απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες, βγήκε για άλλη μία φορά στον «αέρα» την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Στις περίπου δύο ώρες που διήρκησε η συζήτηση ο κ. Μυλωνάκης απάντησε σε δεκάδες ερωτήματα που έθεσαν οι πολίτες για κρίσιμα ζητήματα της πόλης.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Καθαριότητα-ανακύκλωση  Θα αυξηθούν τα δρομολόγια των απορριμματοφόρωνΠράσινο-εξωραισμός κοινόχρηστων χώρωνΔημοτική συγκοινωνίαΌμβρια οδού ΕιρήνηςΣτάθμευση-δημοτικά
parking-«έξυπνες» διαβάσειςΑντιπυρική περίοδοςΔυσοσμία σε περιοχές της πόληςΦωτισμόςΠεζοδρόμια-ασφαλτοστρώσειςΔημοτική αστυνομίαΠρομήθεια καταστημάτων.

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος προανήγγειλε πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η τοποθέτηση καφέ κάδων σε σημεία της πόλης, με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης, υπογράμμισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κατασκευαστεί αγωγός ομβρίων στην οδό Ειρήνης, ενώ είναι σε εξέλιξη το έργο ανάπλασης προκειμένου να μην ξανασκαφτεί ο δρόμος. Επίσης, ανακοίνωσε πως στην επικείμενη αναμόρφωση έχει προβλεφθεί η διασφάλιση πόρων για τη χωροθέτηση στάσεων δημοτικής συγκοινωνίας. Επιπρόσθετα, με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν από πολίτες, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής σχετικά με τη βελτίωση του οδοφωτισμού στην πόλη, την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης, τη δημιουργία «πάρκων τσέπης», την αποκατάσταση οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων και άλλα.

Ρώτα τον Δήμαρχο – 28 Μαρτίου 2024/Αναλυτική παρουσίασηΛήψη

The post Δεκάδες ερωτήσεις κατοίκων προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής για θέματα της πόλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα