ΔΕΠΙΣ Παπάγου – Χολαργού: Περίπατος στον Υμηττό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει περίπατο στον Υμηττό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022. Η εξόρμηση έχει επιμορφωτικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα. «Γιατί γυναίκα δεν σημαίνει μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Το πρόγραμμα:

Επιβίβαση στο δημοτικό λεωφορείο:

Από το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55) – ώρα 10.00 καιΑπό το Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου – ώρα 10.15΄.Μετάβαση
στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού “Χρήστος Πετράκης” και στην Αγία Ελεούσα, στις πηγές του Ιλισού. Μετάβαση στη Μονή Αστερίου, ώρα 12.30. Ενημέρωση για το ιστορικό της Μονής από τον αρχιμανδρίτη Αλέξιο Γιαννιός μετοχιάρη της Μονής Αστερίου και προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Μετάβαση στη Μονή Καισαριανής. Ξεκούραση, ατομικό πικ-νικ και επιστροφή. Ευαισθητοποίηση γυναικών για την ΙΣΌΤΗΤΑ: Κ.Μποσταντζόγλου Εριφύλλη, εκπρόσωπος της ΧΕΝ Παπάγου, μέλος ΔΕΠΙΣ Ενημέρωση για το έργο της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού από τον Στέλιο Φούρναρη, επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας. Ενημέρωση για τις Βυζαντινές Μονές: Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου Μαρία, αντιδήμαρχος, Διοικητικών Υπηρεσιών, πρόεδρος ΔΕΠΙΣ. 

Δηλώσεις συμμετοχής Κοκονάκη Σοφία τηλ. 213 2002873 και Μαρία Δημητριάδου 6934 366969.

Οι συμμετέχουσες/οντες παρακαλούνται να φορούν αθλητικά παπούτσια και να έχουν μαζί τους μπουκαλάκι με νερό. Επίσης μπορούν να έχουν ελαφρύ σνακ για το πικ νικ.

The post ΔΕΠΙΣ Παπάγου – Χολαργού: Περίπατος στον Υμηττό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΕΠΙΣ Παπάγου – Χολαργού, Περίπατος, Υμηττό, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου,depis papagou – cholargou, peripatos, ymitto, savvato 24 septemvriou