Δήμητρα Κεχαγιά: Δεν έχει γίνει κανένα έργο στον Δήμο Πεντέλης

«Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εννιά ολόκληρα χρόνια μετά τη συνένωση των πρώην δήμων Πεντέλης, Μελισσίων και Νέας Πεντέλης και όμως ο κοινός καλλικρατικός Δήμος Πεντέλης δεν έχει κατορθώσει με δήμαρχο τον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να λειτουργήσει ως ενιαίος και αδιαίρετος Δήμος» τόνισε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία και υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Η διάδοχος του Μανώλη Γραφάκου στο τιμόνι της παράταξης ομολόγησε ότι δυσκολεύτηκε

αρκετά να λάβει την απόφαση να ηγηθεί του συνδυασμού ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, ωστόσο από τη στιγμή που δέχτηκε έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για ανανέωση, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε λογικές.

«Δεν τίθεται θέμα στήριξης από κόμματα. Ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτη η όποια κομματική στήριξη έρθει στην παράταξή μας, αλλά δεν είναι αυτό το μείζων ζήτημα» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Κεχαγιά.

Η ίδια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής αρχής Στεργίου, κατηγορώντας την για παντελή απουσία έργου, ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας και των υποδομών.

Αναφερόμενη στο δικό της πρόγραμμα, η κ. Κεχαγιά δήλωσε ανοιχτή σε συνεργασία με ιδιώτες στον τομέα της καθαριότητας, σε περίπτωση που το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί. «Αν το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί, μπορούμε να συνεργαστούμε και με ιδιώτη. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, το συμφέρον του δημότη είναι πάνω απ΄ όλα για εμάς» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Δήμητρα Κεχαγιά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Κεχαγιά στις «Δημοτικές Διαπλοκές», εκπομπή που πραγματοποιείται καθημερινά 11:00-13:00 στον «Επικοινωνία 94FM» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα:

The post Δήμητρα Κεχαγιά: Δεν έχει γίνει κανένα έργο στον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα