Δήμος Μπροστά+ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: Επενδύουμε στην οικογένεια και τη νέα γενιά

Στην γιορτή για την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου του Προγράμματος «Δημιουργική Απασχόληση παιδιών για το καλοκαίρι», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης δήμος Μπροστά+.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Ψυχάλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με γονείς και δημότες, για την ανάγκη που προκύπτει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Αμέσως

μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Η στήριξη της οικογένειας είναι από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός μας. Καθημερινά, από την πρώτη στιγμή, βρισκόμαστε στους δρόμους και συζητάμε με τους δημότες για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Είναι υποχρέωση κάθε Δήμου να σταθεί στο πλευρό τους.

Η βάση όλων αυτών είναι η ορθολογική διαχείριση των πόρων που διαθέτει ο Δήμος. Με ορθολογική διαχείριση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μαγιά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην λήψη ουσιαστικών μέτρων για την στήριξη των δημοτών μας.

Ξεκινώντας από αυτό, δεσμευόμαστε πως το summer camp, το οποίο θα εξακολουθήσει να υλοποιείται και τις επόμενες χρονιές, να εμπλουτιστεί και να προσφερθεί δωρεάν στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στους δημότες.

Παράλληλα, στηρίζουμε εμπράκτως τους νέους γονείς, παρέχοντας 2.000€ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται!

Επενδύουμε στρατηγικά στην οικογένεια και τη νέα γενιά. Μαζί, προχωράμε μπροστά, αλλάζουμε τον Δήμο, κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!».

The post Δήμος Μπροστά+ για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: Επενδύουμε στην οικογένεια και τη νέα γενιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Μπροστά+, Λυκόβρυση – Πεύκη, Επενδύουμε,dimos brosta+, lykovrysi – pefki, ependyoume