Δράμα και ένταση στο Cine Νοσταλγία

Δράμα και ένταση με δύο νέες ταινίες προσφέρει αυτή την εβδομάδα ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία. Το δράμα έρχεται με την ταινία, πρώτης προβολής, «Τα παιδιά των άλλων» (φωτό) και η ένταση με το φιλμ «Νοέμβρης», που αφηγείται τις δραματικές στιγμές που έζησε η Γαλλία το 2015, με αλλεπάλληλες επιθέσεις τρομοκρατών.

Τα
παιδιά των άλλων

(Πέμπτη 3/8 έως Τετάρτη 9/8, στις 20:50)

Η Ρασέλ είναι 40 ετών και δεν έχει παιδιά. Είναι ευχαριστημένη με τη ζωή της : τους μαθητές της στο λύκειο, τους φίλους της, τον πρώην της, τα μαθήματα κιθάρας της. Όταν ερωτεύεται τον Αλί, δένεται και με τη Λεϊλά, την τετράχρονη κόρη του. Τη βάζει για ύπνο, τη φροντίζει, την αγαπά σαν να ήταν δική της. Αλλά το να αγαπάς τα παιδιά των άλλων είναι ριψοκίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι

Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Ροσντί Ζεμ, Κιάρα Μαστροϊάνι, Κάλι Φερέιρα Γκονσάλβες

Νοέμβρης

(Πέμπτη 3/8 έως Τετάρτη 9/8, στις 23:00)

Στις 13 Νοεμβρίου του 2015 το Παρίσι στιγματίστηκε από πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή στο θέατρο Μπατακλάν, όπου δεκάδες άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά μιας ομάδας αδίστακτων τρομοκρατών. Η συναρπαστική ταινία ακολουθεί τις δραματικές μέρες που ακολούθησαν και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τους δράστες και τους συνεργούς τους. H γεμάτη καταιγιστική δράση αρχική σκηνή της ταινίας είναι γυρισμένη στην Αθήνα.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμενέζ

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντέν, Αναΐς Ντεμουστιέ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ζερεμί Ρενιέ

The post Δράμα και ένταση στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα