Δύο βραβεύσεις απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής στην έκθεση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο

Η Περιφέρεια Αττικής με τη συμμετοχή της στην κορυφαία έκθεση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο World Travel Market άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες,

σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή.

Η Περιφέρεια Αττικής τονίζει ότι «επισφραγίζοντας την μοναδικότητά της, απέσπασε δύο σημαντικές βραβεύσεις, “Athens – BestCityBreakDestination 2022” και “Athens – BestCultureDestination 2022”. Η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίδεται από την περιφέρεια Αττικής για παγκόσμια τουριστικά γεγονότα όπως το συγκεκριμένο, σηματοδοτήθηκε με την παρουσία του ίδιου του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη».

Βασικός στόχος της Περιφέρειας Αττικής, με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση ήταν η προσέγγιση της Βρετανικής αγοράς και όχι μόνο, προβάλλοντας το μήνυμα ότι η Αττική αποτελεί έναν προορισμό που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των ανθρώπων που θα την επιλέξουν για τις διακοπές τους. Στην έκθεση προβλήθηκαν οι μοναδικοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, αλλά και οι διαφορετικές μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για την έκθεση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο ΛονδίνοΛήψη

The post Δύο βραβεύσεις απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής στην έκθεση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας στο Λονδίνο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύο, Περιφέρεια Αττικής, Λονδίνο,dyo, perifereia attikis, londino