Εγκρίθηκαν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το 2023

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2023, που ανέρχεται στα 19.803.596,49 ευρώ. Επίσης, ο προϋπολογισμός του Δήμου εγκρίθηκε αρχικά από το Οικονομικό Παρατηρητήριο του υπουργείου Εσωτερικών και στη συνέχεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Ο δήμαρχος

Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας συνεχίζουμε να υλοποιούμε σημαντικά έργα, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης. Τα προγράμματα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών, από το Πράσινο Ταμείο του υπουργείο Περιβάλλοντος, από το Πρόγραμμα “Smart Cities” του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, απ’ όπου έχουμε εξασφαλίσει 870.000 ευρώ για την οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών, από την Περιφέρεια Αττικής, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία, αλλά και από το Ταμείο Ανάκαμψης, στο οποίο εντάξαμε το μεγάλο έργο οδοποιίας κ.ά. Επίσης, η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια μάς επιτρέπει να συμμετέχουμε με ίδιους πόρους σε μεγάλα έργα. Και συνεχίζουμε με σημαντικά έργα σε όλους τους τομείς, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο και κάθε ημέρα της θητείας μας».

Διαβάστε αναλυτικά για το τεχνικό πρόγραμμα και τον πρϋπολογισμό:

The post Εγκρίθηκαν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το 2023 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εγκρίθηκαν, ϋπολογισμός, Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, 2023,egkrithikan, ypologismos, dimou lykovrysis – pefkis, 2023